Echipamente refrigerare Buzau

Echipamente refrigerare Buzau

Echipamente refrigerare Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente refrigerare Buzau: Echipamente refrigerare Buzau.

        Mobilier si vitrine frigorifice

      Vitrine frigorifice Plug-In
Gama completa de vitrine cu agregat frigorific inclus

-Vitrine orizontale
-Vitrine verticale
-Insule frigorifice
-Mobilier pentru cofetarii

      Vitrine frigorifice Remote
Gama completa de vitrine fara agregat frigorific inclus

     Gama Lenari
Mobilier frigorific premium destinat in special vanzarii produselor de patiserie si inghetatei

  • Limicola
  • Ardea
  • Limosa
  • Larus



    Sisteme complete de racire

•    Sisteme de racire cu agenti principali si secundari: freoni, amoniac, CO2, glicoli, apa
•    Sisteme de racire in doua  trepte
•    Sisteme de racire in cascada

    Grupuri de condensare

   Reprezinta  ansamblul format din compresor-condensator-rezervor de lichid, impreuna cu elementele de circuit frigorific aferente.
Acoperim un domeniu de capacitati intre  0.7 kW si 75 kW.
Utilizam compresoare Tecumseh pentru capacitati mici, Copeland scroll pentru capacitate medii si Copeland sau Bitzer semiermetic pentru capacitate mari.

     Grupuri de compresoare

   Capacitatile frigorifice de peste 100 kW se obtin de obicei cu compresoare legate in paralel. Aceastea constituie grupurile de compresoare sau centralele frigorifice. Sunt montate pe un sasiu metallic alaturi de alte componente ale acestui tip de sistem (separator si rezervor de ulei, rezervor de lichid).
Horeco monteaza in instalatiile sale  numai grupuri de compresoare realizate in fabrici  specializate si testate inainte de livrare.
Pentru instalatii al caror agent frigorific este amoniacul,  compresoarele  propuse de noi sunt  SABROE.
Schimbatoare de caldura

Instalatii pentru atmosfera controlata

  Instalațiile de atmosfera controlata sunt destinare depozitarii de fructe și legume cu păstrare îndelungată. Aceasta, rezolva definitiv, utilizând metode tehnice avangardiste, problema reglării rapide a celulelor în atmosfera controlata (RAPID CA), ca functie a formulei U.L.O. (ULTRA LOW OXIGEN), in absenta completa a CO2 în timpul fazei de procesare. Este complet armonizat cu normele HACCP, permițând păstrarea și exportul fructelor în comunitatea europeana.

    Instalatii de sulfurare

  Depozitele frigorifice specializate în păstrarea îndelungata a strugurilor sunt prevazute cu o instalație speciala de injecție a SO2 în celulele specializate de păstrare (prin metoda indirecta de răcire și tratare cu SO2). Evacuarea acestuia se face cu ajutorul unor dispozitive de eliminare și neutralizare a gazelor reziduale sau prin ventilație puternica. Pentru introducerea vaporilor de SO2 în celula se utilizează generatorul de SO2 și sulfitometru gradat.

    Instalatii de umidificare

  Pentru a micșora efectele negative ale umidității reduse, umiditatea relativa din încăperile de depozitare a fructelor și legumelor de masa trebuie menținuta la cota 80-95%. Instalațiile de umidificare folosesc un umidificator adiabatic, care datorita acțiunii centrifugale, amortizează apa în particule fine, care sunt ușor absorbite în aer. Ca urmare, rezulta un sistem simplu și economic pentru umidificare, care este ușor de întreținut. Aceste echipamente sunt montate în spatiile interioare.


     Constructii spatii frigorifice

     Automatizari instalatii frigorifice